Printeri është rruga jonë.
Produkte nga brendi Brother
Printerë mobilë dhe thermalë
të parët
në tregun e kosovës

Ishim të parët në tregun e Kosovës dhe shumë klientë perfitojnë
nga puna jonë profesionale.

What we really do?

As your business needs Inkstation provides you with free consultation on purchasing photocopiers, ie printers. This way you save money that you can invest in your business. This way you save money that you can invest in your business. By doing so, you eliminate the possibility of a “surprise for bad” which happens very often, since in the absence of appropriate information,often the color price (toner, cartridge) turns out to be more expensive than the printer itself.

Our Vision

Commitment to meeting customer needs, professionalism, and sincerity are guides in running our company. These values ​​have enabled us to be perceived as one of the most reliable companies in the toner supply sector for printers and photocopiers.

Why us?

Using a technology in accordance with European standards, as well as applying it with a professional staff trained in Germany. We offer very high quality products in the market, quality guaranteed and protected by us with ISO 9001: 2015 standards.

2006

Franchise me "REFILL24"

Filluam në vitin 2006 si Franchise me kompaninë e njohur gjermane “REFILL24” me një staf të trajnuar në Gjermani, për mbushjen e tonerëve dhe kartrigjave me moton: “Mbush dhe kurse”.

2017

Distributor i "Brother"

Distributor të produkteve “BROTHER” për Republikën e Kosovës duke filluar prej printerëve për shtypje e barkodeve deri te printerët për zyre si dhe ata industrial.

2019

Importues të "Bixolon"

Importues të produkteve “BIXOLON”, duke filluar nga printerët mobilë deri te printerët termalë për kioska të ndryshme mobile.

2021

Distributor të "Brother Sewing Machines"

Distributor të “Brother Sewing Machines” – një spektër i gjerë i makinerisë në industrinë e tekstilit si dhe atë të mbathjeve (makina qepëse si dhe makina për qëndisje) profesionale dhe gjysemprofesionale.

Partnerët tanë

Bashkëpunimi jonë me partnerët është i çmuar.

të certifikuar

Njihemi si kompania e vetme në vend dhe pothuajse në rajon që merremi me reciklimin e tonerëve.
Rrjedhimisht, jemi certifikuar me standard ISO 9001:2015 si dhe produktet tona janë të bazuara në standardet 19752 si dhe 19798 me cilësi të lartë.

certifikimiiso